Rabu, 16 Februari 2022

Creo Engine

Creo Engine

Blockchain tehnologija je brzo napredovala tijekom godina od svog pokretanja i trenutno je postala najuzbudljiviji školski trend u ovom trenutku. Implementacija blockchain tehnologije u više računalnih igara, kao i entuzijazam njegovih korisnika na globalnoj razini, dokaz je da se napredak u ovom trenutku ne zaustavlja.

 

Creo Engine je platforma za igru koja se temelji na blockchainu gdje god će programeri pokrenuti i razviti svoje igre ispod sustava Creo Engine. I vrativši se nakon toga, zajedno su stvorili interni studio za igre Associate in Nursing.

 

'Evermore Knights', primarna od četiri igre koje razvija njihov interni studio za igre, mogla bi biti blockchain igra koja uključuje osebujne likove s epskim pričama, uzbudljivim igranjem i zapravo priliku da zaradite stvarnu financijsku dobit od uživanje u sportu. Borci, oružje, pa čak i stvari tijekom ove jedinice područja igre vizualno postavljaju NFT-ove kojima će igrači trgovati i prodavati ih ispod svog vodonepropusnog tržišta. Pre-Alpha verzija Evermore Knightsa bila je besplatna i testirana na gregorijanskom kalendarskom mjesecu dvadeset i petog 2021.

A ono što je fascinantno je da su zamjenjive između igara, što znači da će igrači koristiti sredstva NFT-a među svim igrama razvijenim ispod Creo Engine sustava. i svaka od ovih jedinica podrucja vladala je ispod jednog tokena koji proizvode, a to je odluka CREOENGINE.

 

Uz sve te opcije, oni imaju samo jednu primarnu misiju na umu: napraviti najjednostavniju platformu s pozitivnim utjecajem na živote ljudi, dok prenositi veću dobrobit za one kojima služe, a sve to unutar njihovog zdravstvenog sustava tijekom ove stalno rastuće igre GameFi.

Creo Arm možda je SCARA Pokušavate pronaći
SCARA (Automatska ruka za selektivnu usklađenost) mogla bi biti oblik zglobne automatske ruke koja je prvobitno razvijena u ranim 80-ima za korištenje u industrijskoj montaži i proizvodnim aplikacijama. Svi AI stilovi imaju svoje prednosti i svoje slabosti, a također je i SCARA izgled dizajniran da bude krut unutar Z-osi, ostavljajući fleksibilnost unutar X i Y osi. Ovaj stil se dobro uklapa u zadatke gdje god je potrebno brzo i svestrano horizontalno kretanje, međutim, vertikalna snaga i krutost su dodatno potrebne.

To je za razliku od alternativnih stilova, kao što su apsolutno zglobne ruke (koje bi se trebale rotirati kako bi se postigle uska mjesta) i filozofske varijante portala (kao u iznimno CNC mlinu), kojima je potrebna velika krutost u svakoj osi. Jedinica područja robota SCARA značajno pomaže za zadatke odabira i postavljanja, osim toga kao dobar izbor radnih zadataka koji nisu podvrgnuti bočnom opterećenju, kao što je rezanje plazmom ili pričvršćivanje. nažalost, SCARA oružje industrijske kvalitete nije baš jeftino niti se odmah nudi hobistima; međutim, to može jednostavno biti dinamično trenutno s Creo Arm.

 

Predviđen da se pojavi na tržištu kao sastavljena jedinica, Creo Arm će također biti besplatan kao suradnik u sestrinskom stilu otvorenog opskrbe koji ćete jednostavno sami izraditi. Tvorac ovog SCARA automata, [anfroholic], kaže da bi sastavljena proizvodna verzija trebala biti maloprodajna za manje od 4000 dolara. I to za suradnika u sestrinskoj ruci koja ima zatraženu ponovljivost točke od 0,03 mm na udaljenosti od 600 mm. Trenutna dokumentacija je prilično raspoređena, međutim [anfroholic] sadrži niz videa koji prikazuju različite funkcije koje je razvio, što je ugodan dokaz razmišljanja.

 

Zanima vas što ćete učiniti sa SCARA robotom? pregledajte niz naših prethodnih članaka o 3D ispisu sa SCARA-om i viktimizaciji za zadatke odabira i mjesta.

Komponente bez papira Dodajte visok talent u cijelom inženjerstvu; Trostruki tim i još uvijek rastu
Sa svojim sfernim zatvaranjem 30M serije B u rujnu 2021., komponente bez papira dodaju visoke talente u inženjerstvu, među alternativnim funkcijama, uz dodatak direktora inženjeringa i direktora strojne čiste matematike.

 

BOSTON, 3. mjesec gregorijanskog kalendara 2022. — (BUSINESS WIRE) — Komponente bez papira, vodeći softverski sustav za procjenu i citiranje za trgovce na malo i ugovorne radnike, najavljuje veći rast svog inženjerskog tima uz najam Darcy Parker, njihovog novog direktora stroja čista matematika, i arhanđel Pfrommer, direktor inženjerstva. S ovim unajmljivanjima, komponente bez papira pokreću važnu pamet iza svoje tehnologije s misijom da razotkriju brojne najveće izazove proizvodne industrije.

Pod potpredsjednikom inženjeringa, Kevinom Chenom, i također direktoricom za inženjering rješenja, Kate Zinsky, zaposlenom u ožujku i trebao bi nekoliko puta 2021., inženjerski tim se utrostručio s više od trideset petine njihovog rasta samo ove jeseni, a tamo nema znakova zaostajanja u zapošljavanju. 2022. je spremna za važan rast u svim funkcijama i ne nedostaje mogućnosti unutar poduzeća.

 

Darcy Parker i arhanđeo Pfrommer donose kombiniranu 50+ godina inženjerske stručnosti u komponente bez papira, svaka s dugim stažama u PTC-u, i jedinica za područje koja je postavljena da proširi svoje grupe s izuzetno visokim talentom. Svaki od njih je radio na razotkrivanju ključnih izazova unutar metode stila proizvoda s CAD-om i PLM-om i trenutno se mogu specijalizirati za povećanje vrijednosti koju platforma komponenti bez papira pruža na suprotnom kraju lanca vrijednosti gdje god je ta tehnologija u interakciji s proizvođačima. Parkerova postignuća utjelovljuju služenje za izradu rotacijskog motora za usisivač Fantom, koji je kasnije postao Dysonov vakuum. Parkerova stručnost natjerala ga je da postane suradnik u sestrinstvu sa znanjem o Creo konstantnoj količini (bivši Pro/INŽENJER). Radio je s mnogim kupcima kako bi im pomogao u njihovim problemima s modeliranjem i izazovima u proizvodnji.

 

Prati nas:

Službena web stranica:  https://www.creoengine.com/

Igra Evermoreknights:  https://evermoreknights.com/

Telegram grupa:  https://t.me/CreoEngineEN

Twitter:  https://twitter.com/creo_engine

Instagram:  https://www.instagram.com/creoengine.official/

Facebook:  https://www.facebook.com/CreoEngineGlobal/

Discord:  https://discord.com/invite/evermoreknights

Medij:  https://creoengineofficial.medium.com/

Youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=GBZBlU7Bsyc

 

Autor:

Bitcointalk korisničko ime: Carlos Fernandez
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2855038
Telegram Korisničko ime: @JonasRivanno
Adresa novčanika: 0x8Bdc5c0753eDEC7eF5633C38ac9Ad3801A442130

Tidak ada komentar:

Posting Komentar