Minggu, 18 April 2021

NetVRk

NetVRk

NetVRk je društvena platforma za virtualnu stvarnost na blockchainu

Virtualna stvarnost je znak aktualnosti tijekom vremena provedenog u transformaciji u reformistički i neobičan razvoj u susjedstvu na visokoj razini. Kupci trenutno imaju metodologiju novo iskustvo istraživanja virtualnih svemira. Sve što trebaju su slušalice. Virtualna stvarnost insinuirana je kao virtualna s obzirom na način na koji se ona sada isporučuje pomoću računarskih računanja i na taj način nije istinita. Na sličan bismo se način trebali pozvati na to da se provjerljiva postavka VR-a vraća na različite godine, jer mnogi priznaju da su početna razdoblja VR-a započela načelnom stereoskopskom izmišljotinom koju je 1838. godine zamislio Charles Wheatstone.

 

Sadašnji otvoreno otvoreni VR-ovi rade s krajnjim ciljem koji sliči računalnim igrama koje koriste zaslon. Bez obzira na to, umjesto igranja igre na ekranu, ona se u međuvremenu igra na dva mala zaslona unutar nosivih slušalica. Kako bi se kupcu omogućilo da jasno vidi sliku na zaslonima, koji su vjerojatno vjerojatno udaljeni samo jedan centimetar, između zaslona i zaslona prikazana su dva ili tri središnja fokusa

 

oči. Ti središnji fokusi, umjesto da pojačavaju sliku poput optike, doista je čine udaljenijom, na primjer, gledajući kroz optiku s neke nedopustive strane. Ovo daleko ljuljanje dozvoljava slikama s ekrana da izgledaju poput nečega što doista vidimo, krivo usmjeravajući psihu i postižući učinak zamjene autentičnog s virtualnim.

 

Izdanje VR S tolikim potencijalom, što sprječava VR da postane standardni?

Nedostatak značajne tvari Ograničeni udio značajne tvari unutar VR okoliša. Nedostatak svih uokolo napravljenih aranžmanskih instrumenata.
Problemi s prijavom Ograničavajući preduvjeti i složeni uvjeti za tipičnog kupca do mjere stvaranja tvari. Pretjerani trošak za stvaranje aplikacija.
Odsutnost mogućnosti unovčavanja Neprisustvovanje očekivanim načinima postupanja s prilagodbenim praksama unutar VR-a ili za podržavanje standardnih organizacija unutar posla.

 

Rješenje
Društveni VR stadij s zapanjujućim instrumentima i sustavom za jednostavno stvaranje, nuđenje, znanje i prilagodbu VR-a. VR App Store omogućuje izradu aplikacija i njihovo iskustvo s drugima.

 

Neograničen udio zapanjujuće supstance Neizmeran broj zapanjujućih, potpuno mudrih VR svemira. Nudimo novo i zamorno zanimanje za VR s brzim poboljšanjem kupca.

Korisnici na svim razinama mogu stvoriti VR svemire / aplikacije Bez posebnih podataka, kupci mogu učiniti uvjerljivi VR sadržaj poslovnim ili blaženim, koristeći izvrsnog NetVRk-ovog redatelja i multipragmatične instrumente.

Unovčavanje i nagrade za pomoć Svi korisnici VR-a dobit će. Sa svim VR-om pod jednim krovom, udruge će doista morati podržati različite strategije transformacije.

 

NetVRk omogućuje kupcima izradu, dijeljenje i prilagođavanje izgleda koristeći karakteristike u administratoru igre, pobijajući potrebu za bilo kakvim kapacitetima kodiranja ili izvrsnim podacima. Sposobnost unosa sredstava u igre, koja bi tada imala mogućnost koraka kao NFT-ovi, postaje jednako jasna kao i korištenje obrađenog sučelja.

 

Vizija
Pretvoriti se u prateće napredovanje weba nudeći svijetu način na koji se može nositi s pojesti i stvoriti jasna iskustva, prilagođavajući i dijeleći supstancu koja će postići da neprestano postaje virtualni metaverzum.

 

Misija
Vjerojatno ćemo stvoriti nov i tobože zanimljiv svijet, pogodan za istraživanje, naseljavanje i šokantno preoblikovanje kako bi se dogovorio sa svim potrebama kupaca. Kupci NetVRk-a doista će trebati koristiti svoje svemire u individualne i glavne svrhe, istodobno uzimajući naboj iz prirodnog okvira temeljenog na blockchainu koji im daje uređaje za prilagođavanje njihovih čimbenika VR okoliša u osiguranoj ekonomiji.

 

TOKEN EKOSISTEM

KUPUJTE
IMOVINU NETVRK tokena možete koristiti za kupnju imovine unutar svijeta virtualne stvarnosti u kojoj se nalazite. Imovina može uključivati zgrade, vozila, kuće i mnoge druge koji se mogu naći na tržištu NETVRK.

 

KUPITE ZEMLJIŠTE
Kao i u izvanmrežnom svijetu, zemlja je i nešto vrijedna roba u svijetu VR-a u NETVRK-u. Token se može koristiti za kupnju zemljišta na ovim glavnim žarištima nekretnina okrenuta prema plaži ili točno ispred grada.

 

KUPITE
OGLASNI PROSTOR NETVRK tokeni mogu se koristiti za kupnju oglasnog prostora, mogu se koristiti za generiranje pasivnog prihoda, pa tako i prodati drugim stranama radi zdrave dobiti.

 

OSTVARITE NFT
tokene također se mogu koristiti za generiranje nefungibilnih tokena (NFT), još jedan način za ostvarivanje dodatnog prihoda.

 

UČEŠĆE
Još jedan način za ostvarivanje pasivnog dohotka s NETVRK tokenima može se ostvariti ulaganjem, koje plaća fiksni postotak dobiti stakera na temelju ulaganja njihovih tokena u mrežu.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI
Ovaj je članak namijenjen samo općim informativnim svrhama i ne predstavlja poziv ili ponudu za kupnju ili prodaju NETVRK-a.
To ne predstavlja odobravanje profesionalnih investicijskih savjeta, preporuka ili neovisnih analiza i ne bi se trebalo tumačiti kao predanost postizanju ovdje navedenih ciljeva, odnosno ciljeva osoblja. mijenjati se s vremena na vrijeme prema nahođenju NETVRK TEAM-a. stoga podaci sadržani u ovom članku nisu pripremljeni u skladu s odgovarajućim upravnim pravilima i propisima poput objavljivanja u raznim jurisdikcijama.

Za više informacija o NETVRK kliknite vezu u nastavku:

Web stranica:  https://netvrk.co/

 

AUTOR: 

Korisničko ime foruma: Carlos Fernandez
ERC-20 NOVČANIK: 0x8Bdc5c0753eDEC7eF5633C38ac9Ad3801A442130

1 komentar: